top of page
Paliativ  Care

ABC përpiqet të përmirësojë cilësinë e jetës për pacientët e diagnostikuar me sëmundje kërcënuese për jetën dhe familjet e tyre. 

Rreth Nesh

Misioni i ABC që nga viti 1994 është t'ju ndihmojë të jetoni një jetë të shëndetshme. Qendra Shëndetësore ABC është një vend integriteti, ndershmërie dhe konfidencialiteti.

Shërbimet

ABC ofron një sërë shërbimesh për të ndihmuar në kujdesin për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj. 

Qëndra Shëndetsore ABC

> Programoni takimin tuaj online

Duke u kujdesur për shëndetin tuaj

Modeli i Kujdesit Shëndetësor të Mjekësisë Familjare

Misioni ynë është t'ju ndihmojmë të jetoni një jetë të shëndetshme. Qendra Shëndetësore ABC është një vend integriteti, ndershmërie dhe konfidencialiteti.

Paliativ
Kujdes

Ne ofrojmë shërbime të specializuara për pacientët tanë si kujdesi paliativ, terapia fizike dhe paketat e kujdesit për t'u kujdesur për ju dhe familjen tuaj. 

Mjekësor
Arsimi

Që nga themelimi i saj në 1994, ABC është përpjekur të ofrojë trajnime dhe edukim për mjekët dhe infermierët në Shqipëri. Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth programeve tona të trajnimit. 

Regjistrohu për të marrë përditësime rreth ABC

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page