top of page

Family Care 

Familje e re

Paketa e Kujdesit për Familjen është një paketë për çdo anëtar të familjes (min 2 anëtarë). 

Ai përfshin: 

  • Kontrolle dhe vizita rutinë për çdo anëtar të familjes.

  • 1 EKG.

  • 1 Ultratinguj.

  • Analiza e urinës

  • 1 Pastrimi i veshëve.

  • 30% zbritje për të gjitha vizitat e Fizioterapisë.

​​

Paketa është e vlefshme për 1 vit nga data e blerjes. 

Programoni online. Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.

bottom of page