top of page

Paketat e Kujdesit

duke pritur
Kujdesi Prenatal

ABC ofron një paketë për gratë shtatzëna që të kujdesen për to gjatë gjithë shtatzënisë. 

Trajtimi i shpatullave
Fizioterapi 

Kjo paketë përfshin disa vizita nga praktikues të aftë për t'ju ndihmuar të ndiheni normal.

Familje e re
Kujdesi Familjar

Kjo paketë është krijuar për t'u kujdesur për ju dhe familjen tuaj gjatë gjithë vitit. 

Foshnja e porsalindur
Well Baby 

Mirëpritni të porsalindurin tuaj në botë me një paketë kujdesi me ulje për të siguruar shëndetin e tyre. 

Tabletë mjekësore
COVID-19

Kjo është një paketë totale kujdesi për pacientët që marrin COVID-19. 

Formulari mjekësor me stetoskop
Pas COVD-19

Kjo paketë ndihmon në rikuperimin e COVID-19

Bebe me lodra
Paketa 0-6 vjeç

Kjo paketë përfshin vizita pediatrike për ta mbajtur fëmijën tuaj të shëndetshëm.

Gara e Fëmijëve
7-13  Paketa e vjetër

Ky është një  vazhdim i vizitave pediatrike për ta mbajtur fëmijën tuaj të shëndetshëm. 

Adoleshentët në Park
Paketa 14-18 Vjecare

Kjo paketë përfshin konsultime nga profesionistët  për të siguruar shëndetin e adoleshentit tuaj.

Portret i lumtur
Paketa Individuale Vjetore

Kjo paketë vjetore siguron kujdes shëndetësor nga profesionistë të trajnuar gjatë gjithë vitit. 

bottom of page