top of page

Njihuni me Stafin Tonë

Micah Turner Drejtor Ekzekutiv
Micah Turner

Drejtori Ekzekutiv

Flutura Markaj Drejtore e Operacioneve
Flutura Markaj

Drejtor i Operacioneve

Valbona Iljazi Doktoreshe
Dr Valbona Iljazi

Doktori i Familjes

Eneida Toska Pediatri
Dr Ledia Qatipi

Doktori i familjes

Ledia Qatipi Doktoreshe Familje
Dr. Eneida Toska

Pediatrician

Edisa Rizaj Fizioterapi
Dr Enkeleda Duka

Pediatër

Enkeleda Duka Pediatre
Dorina Xuxi

Recepsionist

Vera Gjokola

Asistent Financiar

Melpomeni Pango

Më të pastër

Fizioterapi

Jonida Ucaj Psikologji
Jonida Ucaj Psikologji
Irena Xhori Infiermere
Brisilda Gaxho

Terapisti Fizik 

Irena Xhori

Terapisti Fizik 

Enxhi  Shkurti

Infermierja

Enxhi Shkurti Infermiere
Jonida Ucaj Psikologji
Patricia Towle Audiologji
Patricia Towle

Audiologist

Jonida Ucaj Psikologji
Jonida Ucaj

Psikologu

Vera Gjokola Financë
Vera Gjokola

Financiare Asistent

Recesioni Dorina Xuxi
Dorina Çupaj

Recepsionist

Mateo Losha IT
Dorina Xuxi

Recepsionist

Vera Gjokola

Asistent Financiar

Jonida Ucaj Psikologji

Partner me Us 

Vizioni ynë për 10 vitet e ardhshme mund të përmblidhet në dy fjalë Zgjero dhe Pajis . Ne duam të zgjerojmë shtrirjen tonë, shërbimet tona dhe mjetet tona dhe ashtu siç bëjmë, duam të jemi besnikë ndaj Zotit dhe bekimeve të Tij, si dhe ekipit tonë duke i pajisur në mënyrë adekuate për t'u shërbyer më mirë pacientëve tanë.

 

Zgjeroni grupin tonë të shërbimeve edhe në specialitete të tjera. Ne po ndërmarrim hapa të prekshëm drejt ofrimit të një shërbimi më të plotë për pacientët tanë. Tashmë kemi shtuar shërbimet gastro-hepatologjike, terapinë e të folurit dhe gjuhës, ekografinë, kujdesin paliativ e kështu me radhë dhe synojmë të zgjerojmë edhe në shërbime të tjera në mënyrë që pacientët të kenë kujdes të besueshëm dhe shumë profesional. Zgjeroni shtrirjen tonë dhe bazën e pacientëve. Ne synojmë që përmes shërbimeve shëndetësore në komunitet dhe Programit Adopt-A-Family, të jemi në gjendje të arrijmë më shumë pacientë që kanë nevojë për kujdes të shëndoshë mjekësor. 

Ne do të vlerësonim që të bashkëpunoni me ne në vizionin tonë për të zgjeruar dhe pajisur shërbimet mjekësore këtu në Shqipëri nëpërmjet lutjes dhe mbështetjes financiare. 

Ekipi së bashku
bottom of page