top of page

Well Baby Care

i porsalindur

  • Kontrollet rutinë çdo muaj në 6 muajt e parë.

  • Kontrollet rutinë çdo 2 muaj pas 6 muajve të parë,

  • Vaksinat. 

  • Vizitat e sëmura sa herë që foshnja nuk ndihet mirë.

  • Një kontroll me fizioterapistin për të vlerësuar rritjen dhe zhvillimin e foshnjës. 

Programoni online. Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.

bottom of page