top of page

Kush Jemi Ne

Qendra Shëndetësore ABC

tona 
Histori

Qendra Shëndetësore Familjare ABC është një qendër modele e kujdesit shëndetësor të mjekësisë familjare në Tiranë, Shqipëri. Ne i shërbejmë komunitetit shqiptar dhe atij të huaj që nga viti 1994.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë kujdesin më të mirë të mundshëm, duke treguar respekt dhe dinjitet për secilin prej pacientëve tanë. Ne duam t'ju shërbejmë duke ju ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme dhe të shëndetshme. Qendra jonë shëndetësore është një vend integriteti, ndershmërie dhe konfidencialiteti.

Ne mezi presim t'ju shërbejmë!

bottom of page