top of page

Entuela 

Fizioterapist

Alumni praktikant i ABC

Arsimi

-Diplomë Bachelor në Fizikoterapi

-Master në Shkencë për Terapi Fizikale

Eksperiencë profesionale

2018- tani: Fizikoterapist/trajner PT në Qendrën Shëndetësore Abc

2017-2018: Praktikë në Qendrën Shëndetësore Abc Physical Therpay

2013-2017: Global Care Albania/ Impakti i Ditës së Re. Fizioterapist/Terapist i zhvillimit

Trajnime dhe Pjesëmarrje

-Qëndrimi i përditësuar për protokollet më të fundit të trajtimit përmes trajnimit në internet të bazuar në web Medbgridge

-Janar- Dhjetor 2017: Praktikë Fizikoterapie në Qendrën Shëndetësore Abc

-16 tetor - 25 nëntor 2017 Vëzhgimi i:

       *Terapia me ujë për fëmijë (Spitali Carrie Tingley, UNM, SHBA)

       *Rehabilitimi geriatrik (Rehabilitimi i pesëdhjetë e këmbëve)

       *Terapia manuale ortopedike (Duar në klinikën e terapisë fizike NM, SHBA)

       *Laboratori i kufomave për ekstremitetet e këmbës së poshtme (Universiteti i New Mexico, fakulteti i terapisë fizike, SHBA.)

-25 maj - 30 korrik 2015: Bazat e terapisë fizike + Trajnimi praktik i anatomisë nga Kathy Scott PT, DPT

-21 Mars 2015: Trajtimi PT i motorit bruto në Sindromën Down.

-10-12 janar 2015: Terapia e zhvillimit për autizmin dhe çrregullime të tjera të sjelljes.

Lidhje me Kërkimin

bottom of page