top of page
A7C07777-2.jpg

Dr Valbona Iljazi

Doktori i familjes

From 
Alumni praktikant i ABC

Arsimi

E certifikuar si specialiste ne Mjeksi Familje, E certifikuar si Mjeke ne USA , E certifikuar si Trajnere mjeksore nga Academia Europiane e Mjeksise se Familjes, ka kryer 1 vit Specializim ne Ortopedi-Traumatologji prane Universitetit  “Zonja e Keshillit te Mire”.

Eksperiencë profesionale

Ka nje experience klinike rreth 20 vjecare kryesisht ne Mjeksi Familje, Mjeksi Interne, Studime kerkimore shkencore, Pedagoge prej 5 vitesh prane Albanian University dhe se fundmi experience ne Ortopedi dhe Traumatologji, nje nga autoret e protokolleve mjeksore ne Mjeksine e Familjes. 

Trajnime dhe Pjesëmarrje

Fut këtu

bottom of page