top of page
About Us Background

Rreth Nesh

Qendra Shëndetësore ABC

Rreth ABC

Qendra Shëndetësore Familjare ABC është një qendër modele e kujdesit shëndetësor të mjekësisë familjare në Tiranë, Shqipëri. Ne i shërbejmë komunitetit shqiptar dhe atij të huaj që nga viti 1994.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë kujdesin më të mirë të mundshëm, duke treguar respekt dhe dinjitet për secilin prej pacientëve tanë. Ne duam t'ju shërbejmë duke ju ndihmuar të jetoni një jetë të shëndetshme dhe të shëndetshme. Qendra jonë shëndetësore është një vend integriteti, ndershmërie dhe konfidencialiteti.

Ne mezi presim t'ju shërbejmë!

Njihuni me Stafin Tonë

Micah Turner Drejtor Ekzekutiv
Micah Turner

Drejtori Ekzekutiv

Flutura Markaj Drejtore e Operacioneve
Flutura Markaj

Menaxheri

Valbona Iljazi Doktoreshe
Dr Valbona Iljazi

Doktori i familjes

Eneida Toska Pediatri
Dr Eneida Toska

Mjeku i punës; Pediatër

Ledia Qatipi Doktoreshe Familje
Dr Ledia Kaci

Doktori i familjes

Edisa Rizaj Fizioterapi
Edisa Rizaj

Fizioterapi

Enkeleda Duka Pediatre
Dorina Xuxi

Recepsionist

Manjola Luzi Onkologji
Vera Gjokola

Asistent Financiar

Recesioni Dorina Xuxi
Melpomeni Pango

Më të pastër

Irena Xhori Infiermere
Brisilda Gaxho

Terapisti Fizik 

Irena Xhori

Terapisti Fizik 

Enxhi Shkurti Infermiere
Enxhi  Shkurti

Infermierja

Jonida Ucaj Psikologji
Patricia Towle Audiologji
Patricia Towle

Audiologist

Jonida Ucaj Psikologji
Jonida Ucaj

Psikologu

Vera Gjokola Financë
Vera Gjokola

Financiare Asistent

Mateo Losha IT
Dorina Xuxi

Recepsionist

Partner me ne 

Vizioni ynë për 10 vitet e ardhshme mund të përmblidhet me dy fjalë: Zgjero dhe Pajisja. Ne duam t'i zgjerojmë shërbimet tona, shtrirjen dhe mjetet tona, dhe ashtu siç bëjmë, duam të jemi besnikë ndaj Perëndisë dhe bekimeve të Tij.

 

Ne synojmë të zgjerojmë shërbimet tona ndërsa ndërmarrim hapa të prekshëm drejt ofrimit të një kujdesi më të plotë për pacientët tanë. Kjo ka rezultuar me shtimin e shërbimeve në Pediatri, Ultratinguj, Kujdes paliativ, Audiologji dhe Gastro-Hepatologji. Ndërsa rritemi, shpresojmë të përfshijmë shërbime të tjera në mënyrë që pacientët tanë të marrin kujdesin profesional nga i cili mund të varen. 

Nëpërmjet shërbimeve shëndetësore dhe edukimit në komunitet, ne duam të zgjerojmë shtrirjen dhe bazën tonë të pacientëve. Kjo do të na mundësojë të arrijmë më shumë pacientë që kanë nevojë për kujdes të shëndoshë mjekësor.

Ne vazhdimisht përpiqemi të pajisim në mënyrë adekuate ekipin tonë për t'i shërbyer më mirë pacientëve tanë.

Do të vlerësonim që të bashkëpunoni me ne në vizionin tonë për të “Zgjeruar dhe Pajisur” shërbimet mjekësore këtu në Shqipëri, nëpërmjet lutjes dhe mbështetjes financiare. 

Ekipi së bashku
bottom of page