top of page

Paketa 0-6 vjeç

Gëzuar Baby

Paketa 0-6 vjeç ofron shërbime pediatrike me zbritje.  

Ai përfshin: 

  • Konsultimet Pediatrike

  • Audiogram 

  • Ultratinguj  

  • Analiza e urinës

  • Jashtëqitje për vezët dhe parazitët

Programoni online. Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.

bottom of page