top of page

Paketa 14-18 vjeç

Adoleshentët në Park

Paketa 14-18 vjeç mbulon konsultime dhe analiza për shëndetin e adoleshentëve tuaj. 

Ai përfshin: 

  • CBC

  • Lipidet

  • Analiza e urinës

  • Ultratinguj 

  • Audiogram 

  • Konsulencë mjekësore

Programoni online. Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.

bottom of page