top of page

COVID-19  

Analiza e të dhënave mjekësore
  • ​CBC.

  • D-DIMERI.

  • PCR.

  • Fibrinogjeni.

  • ALT.

  • AST.

  • LDH.

  • Konsultimi mjekësor për të shpjeguar rezultatet e laboratorit.

Programoni online. Është e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt.

bottom of page